Liv Hospital
Liv

Liv

haberler

livannelergunu yarışmamızın kazananları belli oldu!

15 Mayıs 2018
Anneler Gunu

Liv Hospital Uus #livannelergunu yarışmamızın kazananları belli oldu! Hediye kazananların listesi ve hediyeleri aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kemik yoğunluğu ölçümü kazananlar;

• - nilgunger
  • - krnarzu
  • - ilknur_akdemir

Kazananların hediyelerden faydalanabilmeleri için randevu almaları gerekmektedir. Kemik yoğunluğu ve Mamografi için 444 4 548 numaralı çağrı merkezimizi, cilt analizi ve radyofrekans için 0530 173 06 83 Dermotolojik Kozmetik Kliniği koordinatörlüğünü arayabilirsiniz. Randevu alırken önce Facebook ve Instagram’da belirtmiş olduğunuz isim-soy isim/kullanıcı bilgilerini paylaşmanız gerekmektedir.

Kazananlar, Haziran ayı sonuna kadar randevu alıp hediyelerinden faydalanabilirler. Haziran ayından sonra alınan randevular geçersiz sayılacaktır.

Cilt analizi kazananlarının, uygulamanın yapılabilmesi için makyajsız gelmeleri gerekmektedir.

Kazanılan hediyeler para karşılığı satılamaz, para olarak iadesi alınamaz ya da başkasına devredilemez. Yalnızca kazanan erkek katılımcılarımız, kazandıkları hediyeleri eşlerine ya da annelerine hediye edebilirler.