hasta hikayeleri

Hasta Hikayeleri

Liv Hospital Talat Kırış ve Ekibine Teşekkür Mektubu

18 Temmuz 2017

ÇOK SAYGIDEĞER HOCAM Sn. Talat KIRIŞ ve DEĞERLİ EKİBİ; Müsaadeleriniz olursa bundan sonra Sizlere de “ BENİM KIYMETLİ DEĞERLERİM “ olarak hitab etmek isterim; Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum. Işığı gördüm, korktum. Ağladım. Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim. Karanlığı gördüm, korktum. Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi. .. Ağladım. Yaşamayı öğrendim. İnsanı öğrendim. Sonra insanların içinde iyiler ve kötüler olduğunu... Sonra da her insanın içinde iyilik ve kötülük bulunduğunu öğrendim. Sevmeyi öğrendim. Sonra güvenmeyi... Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı olduğunu, sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğunu öğrendim. ÇOK SEVGİLİ DEĞERLERİM, Bana bir gün birileri, yaşadığın ciddi bir rahatsızlık sebebiyle geçirmiş olduğun ameliyat sonrasında Yüce Rabbine “ YÜCE RABBİM; BANA BU ZORLU AMELİYATI NASİP ETTİĞİN İÇİN SANA MÜTEŞEKKİRİM “ diye Şükür edeceksin Barkın deselerdi şaşırır kalırdım, derdim ki kendi kendime; hem acı korku, panik ve bunun gibi karmaşık duyguları bir arada yaşayacağım hem de Yüce Rabbime bana bu duyguları yaşattığı için teşekkür edeceğim, güler geçerdim….. Ama gülüp geçmedim ve de gerçekten YÜCE RABBİME bu yaşattıkları için her sabah ezanında defalarca şükür ettim ve de ediyorum…. Ediyorum çünkü Sizin gibi Kıymetli Değerler ile tanıştım ve bana bir kez daha sevgi ile yapılan her olgunun geri dönüşümünün sevgi ile olduğunu ispatladınız; Sn Hocam başta siz olmak üzere Siz ve tüm ekip arkadaşlarınıza Şahsım, Eşim, çocuklarım ve beni tüm sevenlerim adına bana beni geri verdiğiniz için teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Harika bir Ekip olarak her şeyden önemlisi bütün bu güzel olguları yürekten yapmanız beni o kadar mutlu etti ki bende SEVGİLİ YÜCE RABBİME bana bu güzellikleri yaşattığı için Milyonlarca kez Şükranlarımı arz ettim ve de ediyorum… Sizler benim GERÇEK DEĞERLERİMSİNİZ… Ben Yüce Rabbime Şükür Etmeyeyim de kim etsin… İşte bugünler de bir kez daha Gerçeği öğrendim ... Ve gerçeğin acı olduğunu... Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da "lezzet" kattığını öğrendim. Her canlının ölümü tadacağını, ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim. . . Yüce Rabbim her birimizi “ HAYATI TADABİLEN KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAH.” HEP HAYATIMDA OLUN VE SEVGİYLE KALIN… Saygı ve Sevgilerimle